Hlavní obsah
Článek

Usměvavá slečna na fotce patří k velmi známým českým tvářím, které se pravidelně objevují na televizních obrazovkách. Vyrostla z ní nádherná blonďatá žena, jež se před čtyřmi lety stala maminkou syna Lucase, kterého má se svým řeckým přítelem Nikem Papadakisem. Čím dál častěji se ale spekuluje, že pár má, jistě také kvůli vzdálenosti, která je dělí (ona žije v Čechách, on v Řecku), vztahové peripetie. Poznali jste, o koho se jedná?

Na fotce samozřejmě není nikdo jiný než moderátorka Lucie Borhyová (45). Narodila se 16. dubna 1978 a vystudovala gymnázium a poté Vyšší odbornou školu publicistiky. Již za studií začala docházet na praxi do televize Nova, kde byla coby pomocná redaktorka oslovena tehdejší šéfredaktorkou zpravodajství, zda nechce zkusit místo moderátorky hlavních zpráv. Jelikož se jednalo o nabídku, která se zkrátka neodmítá, Lucie přijala.

V roli moderátorky Televizních novin se Lucie poprvé objevila v roce 1999 a tuto pozici zastává doposud. Jejím kolegou je Rey Koranteng (49).

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám