Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Muzikant Michael Kocáb nechce, aby se jeho nejmladší potomek stal středem pozornosti médií. Doposud ho mohlo zahlédnout jen pár vyvolených. I když ho maminka Lejla Abbasová (44) třeba loni v Karlových Varech vezla po kolonádě v kočárku, tak pořádně zatáhla boudičku, aby syna nikdo neviděl.

Přitom neměla problém vyprávět, jak malý David vypadá. Že není vůbec po ní, ale po tátovi, takže má doma modrookého blonďáčka a na vycházce vypadá, jako by byla jeho chůva.

Jen náhodou jsme kompletní rodinku potkali, když si vyrazili na degustační večeři do restaurace nad albertovským bastionem, kde oslavovala narozeniny Lejliny maminky. Ta je ostatně také blond, zatímco Lejla i její sestra, která se večeře též účastnila, jsou po africkém tatínkovi.

Ve stejnou dobu ale v jiné části restaurace probíhal večírek, kam byla pozvána média, takže Super.cz samozřejmě nechyběl. A Kocáb tam potkal také svoji dávnou lásku Dagmar Patrasovou (67), které také synáčka, kterému už je rok a půl, ukázal.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám