Hlavní obsah
Článek

Herečka Jana Synková, která v prvním i právě natáčeném druhém díle úspěšné letní komedie Babovřesky hraje hlavní hrdinku, drbnu Horáčkovou, se od své postavy hodně liší. Nepůsobí vyšinutě, je laskavá a milá, navíc na všechny zapůsobí její šarm. Podívejte se na video s herečkou, která oslnila už dříve v rolích psychologa Kudlákové nebo tety Kateřiny v Saturninovi!

Co vůbec hlavní hrdinku chystané filmové trilogie v dvojce čeká? „Větší potvora už nebude, už v jedničce byla celá vyvinutá. Pokračuje ale ve svém duchu. Lze proto očekávat zase drbárny a invektiva různého druhu. Bude se snažit provdat vnučku za hokejistu. Je to logické. Jsou přece bohatí. Je vcelku jedno, co dělají, hlavně, že mají prachy. Horáčkovou to samozřejmě napadne. Nechci lézt nikomu do svědomí, ale to napadne leckoho,“ směje se paní Synková.

Ta sama byla autorkou spousty hlášek v prvním díle a pochvaluje si, že režisér Zdeněk Troška je tak benevolentní a hercům dovolí přinést vlastní nápady.

Zatímco o bábu Horáčkovou byste si opřeli leda hodně těžké kolo, které by ji zavalilo, její představitelka má i podle kolegů z branže zlatou povahu. A sama se to nestydí potvrdit.

„To máte pravdu, samozřejmě, každý hraje nejlépe to, co sám není. Je to herecké klišé, ale je to nadsázka,“ dodala šarmantní hvězda stříbrného plátna.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám