Hlavní obsah
Článek

Ne vždy může být věkový rozdíl mezi starším mužem a mladou dívkou výhodou. Negativním příkladem je zpěvák Petr Kutheil, jehož vztah s o dvanáct let mladší partnerkou, tanečnicí Michaelou Josífkovou (19), skončil fiaskem.

„Dopadlo to velmi nešťastně," posteskl si Petr, který s Míšou žil tři a půl roku a plánoval s ní společnou budoucnost. Bývalý účastník pěvecké soutěže Hlas Česko Slovenska je přesvědčený o tom, že za rozchod může právě věkový rozdíl. „Já jsem se už dávno vybouřil. Taky standardně dělám práci u kumštu, zatímco Míša se stále ještě hledala. Je to tanečnice, která se chytá každé příležitosti, některé věci se mi nelíbily, a jak už to tak bývá, tak jsme se začali hádat," svěřil se zpěvák na tiskové konferenci připravovaného muzikálu Iago.

Přestože od rozchodu uplynul už nějaký ten pátek, vztahy mezi bývalými partnery nejsou stále korektní. Problém je, že se musejí stále pohybovat na jednom jevišti v několika projektech, nejčastěji v muzikálu Kapka medu pro Verunku. „Není to úplně ideální a někdy nastává scéna," říká.

Situaci v divadle nepomáhají kolegové bývalého páru. „Když začínala ve svých šestnácti letech, tak jsem ji seznámil se spoustou mých kamarádů. Někteří z nich se po našem rozchodu okamžitě chopili příležitosti a začali ji zvát na rande. Nepřijde mi vhodný zneužívat mladou zranitelnou holku. Tohle chování se mi od kamarádů nelíbí," kroutí hlavou Kutheil.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám