Hlavní obsah
Článek

I spodní prádlo podléhá trendům. Nestíháte je sledovat? Nevadí, my je sledujeme za vás a přinášíme vám várku těch nejlepších kousků. Jaké prádlo zvolit pod top bez ramínek? Jaké barvy jsou letos trendy? A co když máte velká prsa? Pro každou z vás máme odpověď! Podívejte se na podprsenky, které jsme pro vás vybrali, a už vám žádný z trendů neuteče!

Barvičky budou slušet i vám!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Kdy jindy experimentovat s výraznějšími barvami, než v létě? Vyzkoušejte jeden ze žhavých letních trendů – budete k nakousnutí! Získá si vás korálová barva, odvážná neonová nebo dáte přednost klasické bílé? V aktuální kolekci si vybere každá z vás!

Léto si žádá odhalená ramena!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Top či šaty bez ramínek si říkají o speciální podprsenku. Zapomeňte na nevkusně vykukující ramínka a vsaďte na bardotku vybavenou silikonovým páskem, který vše udrží na svém místě i s odepnutými ramínky. Speciální střih do tvaru T dodá vašim vnadám dokonalý tvar a vy tak můžete svádět nejen odhalenými rameny, ale i dokonalým dekoltem.

Korálová je barva tohoto léta: zkuste ji také!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Polovyztužená podprsenka Paramount je ideální pro ženy s většími ňadry. Boční kostice a padnoucí střih zajistí správnou oporu i dokonalý tvar. Na první pohled okouzlí jemnou krajkou a decentním zdobením, které si ihned zamilujete. Korálová barva je pro letní období to pravé – podlehnete také?

Naprostý hit sezóny? Neonové odstíny!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Neonové barvičky jsou hitem, který vládne létu. Podlehněte také! Klasický vzhled s květinovým motivem je doplněn o detaily v zářivých barvách, které prádlu dodávají ten správný šmrnc. Boční kostice a padnoucí střih zajistí dokonalý tvar i velkým ňadrům – tento kousek totiž pořídíte až do velikosti 85F!

Korálová v saténovém provedení: dva trendy v jednom

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Kombinace trendy korálové barvy a saténového vzhledu je jasnou trefou do černého. Tento luxusní kousek si vás okamžitě získá nejen svým krásným vzhledem. Boční kostice, bavlněné podšití a střih do tvaru T zajistí celodenní komfort a dokonalý dekolt. Dopřejte si luxusní komfort!

Další články

Načítám