Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Mít na starost bandu teenagerek není jednoduché. To zjistil i světoznámý producent Denis Ingoldsby, který má v Londýně na bedrech dohled nad českou kapelou 5 Angels. "Holky jsou neřízené střely a stalo se, že beze stopy zmizely z hotelu. Byli jsme strachy bez sebe," vyprávěl.

Ukázalo se, že se dívky vypravily poznávat Londýn, ale neuvědomily si, že osmimiliónová metropole je opravdu větší než Praha a ztratily se už v metru. "Telefonicky jsme je pak navigovali, jak se dostat nazpátek. Je jisté, že když jim řeknete, že mají na jednom místě počkat, za deset minut už je tam nenajdete," přiznal.

Jinak ale na holky pěl jen samou chválu. "Na rozdíl od mnoha světových hvězdiček jsou slušné, dokáží přijímat kritiku, nejsou nafoukané, i když už jsou v Česku a na Slovensku dost známé," pokračoval. "Vždyť kdo se v patnácti dočká toho, že jeho obličej na vás kouká z psacích potřeb, penálů nebo dětského sektu a dokonce o nich už vyšlo několik knih. Přitom jsou ale skromné a pracovité," míní.

A co holky čeká? Momentálně jsou opět v Londýně, budou fotit nové snímky, chystají nový, nyní už světový videoklip, a dokonce se sešly s hvězdným režisérem a scenáristou Kimem Fullerem, který natočil například celovečerní film se Spice Girls nebo S Club 7. Co plánuje s 5 Angels, se ale zatím tají.

Reklama

Další články

Načítám