Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Když naposledy Braňo Polák pózoval úplně nahý před objektivem fotografa Michala Skramuského, tak místopřísežně prohlašoval, že už ho nikdy neuvidíme odhaleného. Moc dlouho ale na sobě herec působící v muzikálu Děti ráje oblečení neudržel.

Když se zapojil do prodeje bezlepkových potravin v rámci měsíce podpory celiaků, tak se jako Adonis promenádoval před našim fotografem bez trička.

„Během této akce jsem si uvědomil, že o lidech s bezlepkovou dietou nic nevím. Jsem rád, že jsem si rozšířil obzory," říká Polák, pro kterého je aktivní životní styl a zdravé stravování celoživotním koníčkem. „Jsem zdravou výživou posedlý," říká Braňo, který své hobby hodlá proměnit v živobytí. S parťákem Davidem Radilem rozjíždí agenturu, která hodlá poskytovat fullservis pro ženy a muže v oblasti životního stylu, cvičení, stravování a couching.

„Myslím, že je právě na čase udělat změny ve svém životě," říká Braňo Polák, který plánuje pověsit herectví na hřebík a plně se věnovat své agentuře.

Související témata:
Zdravý životní styl

Reklama

Další články

Načítám