Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Petru Horváthovou jsme načapali při nezvyklé příležitosti, jak v obchodě s lahůdkami v centru Prahy obsluhovala hosty, nabízela za výdejním pultem jídlo a inkasovala peníze za pokladnou. Trénuje snad herečka ze seriálu Cesty domů nový job? Nebo se snad chystá na remake seriálu Žena za pultem?

„Kdepak, opět vedle. To byla kdysi v uvozovkách ’parádní’ role paní Švorcové. Na mě rychle v této souvislosti zapomeňte. Nic z toho opravdu nehrozí. Jen jsem přišla podpořit charitativní akci na pomoc Sdružení celiaků," prozradila pravý důvod své činnosti Petra.

S prodejem bezlepkových potravin pomáhal herečce její kolega Braňo Polák. Petra se pokusila sportovce a zapřísáhlého vyznavače zdravého životního stylu nacpat sladkým muffinem. Když to nešlo po dobrém, musela použít sílu.

„Petra si ze mě stále dělá legraci, že jsem hrouda svalů, a že bych se měl zakulatit. Tak se mě snažila krmit zákusky," komentoval boj s kolegyní Braňo. „Až se zpožděním jí došlo, že pochoutky byly určené pro celiaky a mně žádné ztloustnutí nehrozilo," smál se herec.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám