Hlavní obsah
Článek

Moderátorka erotického pořadu Štěpánka Decastelo (45) se po našem nedávném článku, v němž jsme zdůraznili, že má alergii na podprsenky, chytla za nos a zkusila, jaké to je, když dámy tyhle jističe svých klenotů použijí. Poprvé za dobu, co je v šoubyznysu, jsme ji potkali s podprsenkou. Vypadlo z ní i to, že má deprese ze svých trčících bradavek a navíc fakt, že musí na přeoperaci silikonů!

Štěpánka je produkční u filmu Lovci a oběti, který se právě natáčí. A během pauzy nám zase přiznala všechno. I to, co neví. „Díky tomu článku jsem dostala pocit, že lidé řeší jen podprsenku. Slyšela jsem i narážky, proto si ji od té doby beru. Ale tu alergii stále mám. Asi to budu muset léčit. Pořád mi to vadí,“ tvrdí Decastelo.

Ta má problémy i se svými bradavkami. Když nemá podprsenku, hned je vše vidět. „Psychicky to má takový vliv, že se hned postaví,“ krčí rameny.

Brzy bude muset se svými ňadry na operaci. „Čeká mě výměna silikonů. Mám je už dvanáct let. Myslela jsem, že půjdu až po druhém dítěti, ale na to to nevypadá, takže mě to už čeká. Předtím jsem měla krásné dvojky. Jenže protože mám oblejší boky, takzvaně p***l, chtěla jsem větší. Vizuálně to vypadá líp,“ dodala moderátorka.

Reklama

Další články

Načítám