Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Hvězda vlastní reality show Kim Kardashian (43) je už týden maminkou, ale její dítko je stále beze jména. Ačkoli dva žhaví favorité jsou známi již několik dní, novopečení rodiče se údajně ne a ne rozhodnout. Média tak střídavě přicházejí se ‚zaručenou‘ informací, že holčička nese jméno Kaidence Donda, ale druhý den je to pro změnu North West. Ať už tak, či onak, světlo světa nyní spatřily fotografie Kardashian v titěrných bikinách pořízené pouhých pár dní před porodem.

Slavná brunetka přitom již nerelaxovala nikde za hranicemi, nýbrž u bazénu v Los Angeles. A udělala dobře. Poté, co se u ní objevily zdravotní komplikace, musela být převezena do tamní nemocnice a předčasně porodit.

Kardashian už se podle US Weekly nemůže dočkat, až začne zase cvičit a velmi se zajímá o to, od kdy bude moci navštěvovat své oblíbené fitko, kde bývala pečená vařená. Kardashian se jistě nemůže dočkat ani chvil, kdy opět bude ve formě a obleče na sebe vypasované šaty a především, až nazuje lodičky na pekelně vysokých podpatcích.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám