Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Nenechte se ošálit. Nejedná se o jednu a tu stejnou krasavici. Je pravda, že obě ženy mají dost společného - obě jsou oslnivě krásné, muži jim leží u nohou a také se poměrně brzy staly matkami.

Krásku se světlejšími vlasy Petru Svobodu jistě všichni poznali, neboť se její jméno v posledních dnech skloňuje ve všech pádech díky jejímu působení v nováckých Televizních novinách.

Její ’dvojče’ s tmavšími vlasy nebudou znát všichni čeští čtenáři, ale na Slovensku Vieru Schottertovou poznají zaručeně všichni.

Třicetiletá sexy brunetka je jednou z nejúspěšnějších slovenských modelek. Schottertová už ve svých patnácti letech vyhrála prestižní soutěž pro modelky, která jí otevřela dveře do celosvětového modelingu. Během své úspěšné kariéry žila dvanáct let v New Yorku a pracovala pro světoznámé značky. Nafotila například celosvětové kampaně pro kosmetiku Chanel a Rimmel. Byla tváří reklamní kampaně oděvních domů Armani či Gant, nechyběla v prestižní kampani Victoria’s Secret a nyní převzala po Simoně Krainové (51) štafetu jako ambasadorka pražského a bratislavského víkendu módy.

No uznejte sami, nejsou si ty dvě podezřele podobné?

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám