Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Poté, co se stáhla z veřejného života do ústraní, žila si z financí svého slavného exmanžela Michaela Jacksona (†50) pohodlně a v blahobytu. Nejspíš i to mělo za následek, že si dopřávala dobrého jídla a pití a neměla potřebu vracet se do práce na post zdravotní sestry. Debbie Rowe (54), matka Paris Jackson a Prince Jacksona, se před časem s dcerou opět začala vídat, a tak se o ni začala zajímat média.

Je pochopitelné, že Rowe se v současnosti stará úplně o něco jiného, než je její vzhled. Paris se před dvěma týdny pokusila o sebevraždu a stále se zotavuje v losangeleské nemocnici, kam za ní Debbie dojíždí. Není tak divu, že během zastávky u čerpací stanice ve středu odpoledne vypadala zkroušeně.

Spekulovalo se totiž také, že možnými důvody pokusu o sebevraždu bylo také to, že Debbie zakázala Paris koncert jejího oblíbence Marilyna Mansona. Také se ale údajně mohla dozvědět, že jejím biologickým otcem ve skutečnosti nebyl král popu Jackson.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám