Hlavní obsah
Článek

Zpěvačka Marta Jandová (49) má kvůli rizikovému těhotenství nařízený přísný klidový režim, a tak jsme ji už hodně dlouho neviděli ve společnosti. Momentálně je v devátém měsíci těhotenství a konečně dostala povolení vyrazit ven, takže se už brzy dočkáme fotky jejího velkého těhotenského bříška.

„Příští týden už můžu ven, tak to už opravdu bude nějaká ta fotka,“ vzkázala svým fanouškům na sociální síti Jandová, která má podle svých slov obrovské břicho.

„Včera jsem se asi půl hodiny nakrucovala před zrcadlem a zamilovaně koukala na mé už opravdu velké břicho, které mi tak krásně trčí z mého malého těla. Je to opravdu neuvěřitelné, jak si to tak vyroste a jak si tam kolem pupíku trůní ta obrovská koule,“ svěřila se Jandová, jež prožívá těhotenství v opravdu těch nejlepších rukou, protože její přítel Miroslav Verner pracuje jako gynekolog.

Jandová je jednou z mála žen, které obrovské břicho vůbec nevadí. „Už se na miminko moc těším, nicméně se mi po tom břichu bude stýskat. I když se mi všichni smějí, že když vstanu a ujdu pár kroků, podobám se kachně, jak postojem, tak krokem,“ uzavřela Jandová, jež má krátce před porodem a stále jí nechybí smysl pro humor.

Reklama

Další články

Načítám