Hlavní obsah
Článek

Přezdívá se mu Český Belmondo nebo nejvíc sexy herec seriálu Cesty domů. Martin Kraus by ale mohl mít z fleku přízvisko největší zlobidlo primácké telenovely. Odmala byl raubíř a nešel si pro ránu daleko, navíc má jeden škraloup i kvůli alkoholu za volantem. „Sebrali mi řidičák,“ potvrdil nám.

Martin je sympaťák, ale poznáte na něm, že je jak z divokých vajec. „Kdy jsem se naposledy pral? Minulý víkend. Ne, kecám. Jsem dost temperamentní povaha, znamením jsem Beran. Proto mám pocit, že mám vždy pravdu, za jakoukoli cenu. Takže jsem si šel často pro pěst. Rodiče si se mnou dost užili. Třídní napomenutí, důtky, chování nic moc, ale protože jsem měl dobrý prospěch, tak mi to učitelé i rodiče docela odpouštěli,“ říká Kraus, který si prý často šel pro pěst, ale už zmoudřel a snaží se konflikty řešit dialogem.

„V normálním životě nejsem moc průšvihář. Můj největší přestupek, který hraničil se zákonem, bylo, když mi sebrali papíry. Nebo když dostanu botičku kvůli špatnému parkování,“ přiznal Martin. Na otázku, jak velkou roli v sebrání řidičáku hrál alkohol, řekl s úsměvem jen to, že to nebude komentovat.

Martina jsme potkali na natáčení nového filmu Lovci a oběti, který je zajímavý tím, že herci hrající v něm nazpívali dvanáct nových, originálních písní, a část filmu si místo nich zahrají jejich animovaná alter ega. Českého Belmonda se ale hudební složka zas až tak moc netýká.

„Jde o hudební film. Moje postava je kluk, který má vlastní kapelu, hraje na kytaru, na klavír, skládá hudbu a má koncerty. Přitom já sice zpívám rád, ale jak říká moje okolí, tak zpívám dlouho. To by se ani ten film nestihl uvést do kin. Proto sám sebe nezpívám,“ přiznal závěrem.

Související témata:
Alkohol za volantem

Reklama

Další články

Načítám