Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Markéta Hrubešová (52) si v posledních letech v české kinematografii moc neškrtla. Krásná zrzka je ale překvapivě velmi žádaná v zahraničních produkcích. "Je to zajímavé. Zatímco české filmy netočím, loni jsem točila hned dva zahraniční," řekla Super.cz herečka.

"Bylo to s Gérardem Depardieu Muž, který se směje a pak ještě jeden italský film. A musím se pochlubit, že moji francouzštinu ani nepředabovali," svěřila Markéta. A odkud své jazykové znalosti má?

"Moje babička ve Francii vyrůstala, maminka i sestra jsou průvodkyně ve francouzštině, chodila jsem na jazykovku. Francouzština je vlastně můj druhý mateřský jazyk," vysvětlila Hrubešová, kterou teď konečně začneme vídat i na našich televizních obrazovkách.

Nastupuje totiž jako nová posila seriálu Cesty domů. "Před třemi lety jsem natáčela podobný seriál na Slovensku, tak už se na práci moc těším. A když přišel ten seriál, třeba si na mne nějaký náš režisér vzpomene, i co se filmu týče. Já jsem optimistka," uzavřela Markéta.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám