Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Populární herečka Hana Vagnerová (41), kterou si diváci pamatují například ze seriálů Vyprávěj či Expozitura, na filmovém plátně už několikrát odhalila intimní zákoutí svého sexy těla.

A nestalo se tak jenom ve zmíněné retro sérii Vyprávěj, kde si střihla milostnou scénu po boku svého seriálového manžela Jaromíra Noska.

Před třemi lety se diváci mohli kochat pohledem na její obnažená ňadra, která vystavila na odiv v rodinném televizním dramatu Cizí příběh. Prohlédnout si je můžete v naší fotogalerii.

Krásná herečka nikdy neměla se svlékáním problém. Na režisérův pokyn odhazovala svršky také v seriálech Odsouzené a Vyprávěj, ale vůbec nejvíc toho ukázala ve velkofilmu Bathory.

A protože je sympatické herečce teprve třicet dva let, určitě se v budoucnu mají diváci ještě na co těšit, protože by byla velká škoda, kdyby už své půvabné tělo v celé své kráse nikdy neukázala.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám