Hlavní obsah
Článek

Finalisté SuperStar Veronika Stýblová a Jaro Smejkal si pořád myslí, že i když už televize odvysílaly několik řad pěveckých soutěží, pořád se mohou v šoubyznysu prosadit.

„Myslím si, že je to individuální, že ta cestička tam furt je, jen musí být člověk ve správný čas na správném místě a mít u sebe ty správný lidi,“ řekl Mírovi Hejdovi v pořadu Limuzína Jaro Smejkal, jenž v SuperStar skončil až na osmém místě. Přesto jako první z finalistů ještě v průběhu soutěže vydal singl.

Podobně si věří i sličná blondýnka Veronika Stýblová, jež patřila k největším favoritkám SuperStar, ale přesto se musela spokojit až s pátým místem. Talentů je podle ní u nás pořád hodně. Ona sama také vyvrací, že by mezi finalisty panovala jakákoliv nevraživost a nepřejícnost.

„Žádné souboje nebyly, každý jsme byli úplně jinej, každý měl jinou barvu hlasu, a každý zpíval svoje věci tak, jak mu seděly, takže z naší strany tam boj nebyl, navzájem jsme si přáli. Nakonec vyhrál ten nejlepší,“ míní Stýblová.

Aby Stýblová se Smejkalem dokázali, že je u nás pořád ještě hodně pěveckých talentů, vyrazili je hledat přímo na ulici. Jaké talenty nakonec našli, uvidíte už dnes večer na Óčku.

Reklama

Další články

Načítám