Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Stříbrná slavice a populární zpěvačka Lucie Vondráčková (44) si pro všechny své fanoušky připravila vlastní nástěnný kalendář. Sama vybrala ty nejpovedenější fotky z letošního roku, ke kterým navíc připsala svůj osobní vzkaz nebo oblíbený citát.

"Je to po více než dvaceti letech v branži můj první opravdový kalendář. Dala jsem si trošku na čas," směje se Lucka Vondráčková, která je přesvědčena, že kalendář může byt inspirativní a sexy, aniž by byl nutně plný nahoty.

"Věřím, že se každý nemusí hned svlékat jako had, aby v životě dosáhl svých snů a cílů. Neříkám, že je ta cesta jednodušší a kratší, ale existuje," podotýká. Kalendář Lucie Vondráčkové pro rok 2013 snoubí krásu fotografií a zajímavé citáty, které zpěvačka vybrala k jednotlivým měsícům.

S výběrem fotografií pomáhal Lucii také syn Matyáš.

„Matyášovi je to všechno celkem šumafuk, ale určitě má nejradši září, tedy fotku, které jsme pracovně začali říkat maková panenka. Tu naprosto nejvíc zapatlal,“ usmívá se maminka Lucie Vondráčková.

A proč kalendář není pouze souborem dvanácti fotek, jak to většinou bývá zvykem? „Chtěla jsem do kalendáře vtisknout kus sebe. Proto jsem k fotkám připojila vzkazy a citáty, aby

inspirovaly a motivovaly. Zároveň jeho prodej pomůže těm, kteří to potřebují,“ dodává.

Část výtěžku z prodeje získá desetiletý Šimon, který trpí svalovou atrofií a část poputuje na podporu zvířecího útulku v Bohnicích.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám