Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Loňská nejkrásnější dívka internetu Nikola Franková, která se honosí titulem iMiss 2012, se může pochlubit opravdu nádhernou sexy postavou.

Jak ale Super.cz přiznala, za její dokonalé křivky nemůže dřina ve fitku, ale geny. „Mám to asi v genech, jsem odmalička štíhlá a pravidelně jsem nikdy nesportovala, teď se ale už dva měsíce věnuji běhání,“ svěřila se kráska, která na podzim předá korunku nejkrásnější dívky internetu své nástupkyni.

Už v sobotu se konají castingy na osmý ročník soutěže iMiss, jejíž první vítězkou byla úspěšná modelka a expřítelkyně Jaromíra Jágra Inna Puhajková.

iMiss je jediný projekt ženské soutěže krásy, který umožňuje účast opravdu všem dívkám bez ohledu na tělesné míry, výšku, váhu nebo rodinný stav.

Loňská internetová královna krásy Franková vzkazuje všem dívkám, ať se nebojí do soutěže přihlásit. „Dívkám, které se zúčastní castingu, bych poradila, aby se nebály a zkusily to, já sama jsem nejprve byla vybrána jen jako náhradnice a nakonec jsem soutěž vyhrála, takže šanci má opravdu každá. Na casting přijďte v dobré náladě, buďte přirozené a poroty se neobávejte, jsou moc hodní,“ doporučila kráskám sympatická brunetka.

Nikole se prý po výhře v soutěži začaly jen hrnout různé zakázky na focení a módní přehlídky.

„Modeling ale beru hlavně jako zábavu, přeci jen už je mi pětadvacet let a zájem je hlavně o mladší dívky. Já sama se věnuji své práci office asistentky a příští rok chci začít studovat na vysoké škole,“ dodala kráska.

Finalistky, které vzejdou ze sobotního castingu, čeká týdenní soustředění v zahraničí, kde projdou kompletní školou modelingu. Finálový večer pak proběhne v září v Praze a vítězka přebere korunku právě z rukou loňské vítězky Nikoly Frankové.

Reklama

Další články

Načítám