Hlavní obsah
Jiří Nedvídek
Článek

Zpěvačka Kamila Nývltová jen kvete a září. A to nejen zásluhou práce, která se na ni valí ze všech stran. Jak sama říká, nejdůležitější pro ni je život v harmonii, láska a rodinné zázemí. Že Nývltovi táhnou za jeden provaz, to je vidět na první pohled. Celá rodina se podílí na organizaci každoroční mezinárodní pěvecké soutěže Česko zpívá, jejíž patronkou je právě Kamila. Rodina spolu tráví i volné chvíle na společných dovolených u moře, nechybí na nich ani tanečník Tomáš Smyčka, partner Kamily.

Tomáš je navíc lektorem na soustředěních taneční školy, kterou Nývltovi vedou. Celá rodina nechyběla ani na křtu exkluzivního katalogu přírodní kosmetiky, které dělá Kamila tvář a nafotila pro něj kolekci fotografií. "Kosmetika je pro mne moc důležitá, vzhledem k mojí práci mám velkou spotřebu a přírodní kvalita bez přehnané chemie je přesně to, co mi svědčí," svěřila se Kamila Super.cz na akci, kam coby kmotry "svého" katalogu pozvala kolegyně, zpěvačky Renatu Drössler a Dashu a modelku Dominiku Mesarošovou.

"Kamča mi zpívala na křtu kalendáře a moc jsem si ji oblíbila, je to úkaz v dnešním šoubyznysu," chválila svou hostitelku modelka, která brzy odlétá k moři se svou školou modelingu. Tu s velkým úspěchem pořádá dvakrát ročně a Super.cz je vždy u toho.

Reklama

Další články

Načítám