Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Druhý ročník soutěže Hasič roku ČR 2013 má své finalisty. A že se bylo na co dívat. Do finále postoupili ze stovky přihlášených fešáků s horou svalů čtyři muži z řad dobrovolných i profesionálních hasičů. A jeden měl větší bicepsy než druhý!

Účast všech tří vybraných finalistů byla ohrožena, a to díky jejich nepřetržité službě během zásahů při nedávných povodních. Nakonec se všem podařilo včas dostat na pražský casting a udělali dobře.

„Byl jsem překvapen z úrovně všech zúčastněných soutěžících. Mnozí z nich by se mohli živit modelingem. Pánové vynikali přednostmi, kterými by strčili do kapsy i profesionální modely," řekl Super.cz choreograf a člen poroty Hasič roku Rosťa Janků, v jehož agentuře se casting konal.

Do finálové čtveřice se probojoval profesionální hasič a extrémní sportovec Tomáš Petreček ze Slavkova, Roman Vetrák z Plzně a náchodský dobrovolný hasič Jan Jakubský. Náhradníkem je Milan Důrek z Velkého Třebešova.

Reklama

Další články

Načítám