Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Devět měsíců po porodu syna Davídka si Miss ČR 2005 Lucie Váchová, provdaná Křížková, může dovolit na mole předvádět spodní prádlo. A figuru má lepší než leckteré její kolegyně. Po celulitidě ani památka, zadeček má pevný a bříško ploché.

Kdo věděl, že je Lucie čerstvá maminka, nevěřil, že vyjde na módní molo jen v prádle a ani si nevezme šátek, který by zakryl problematická místa. Ta ale Lucka překvapivě nemá, "Sama nevím, jak se to stalo, i holky se mě ptají, jak je možné, že jsem se tak rychle dala do formy," svěřila Super.cz.

Lucie váží šestapadesát kilo a měří 176 centimetrů, což je pro modelku ideální. Ale u novopečené maminky, která navíc ještě kojí, by to čekal jen málokdo. "Diety vážně nedržím, to jsem kvůli mateřskému mléku ani nemohla. Cvičím, ale nepřeháním to, hlavně posilovací cviky. Při těhotenství jsem sice přibrala jen osm kilo, ale tělo stejně dostalo zabrat," uzavřela Lucie.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám