Hlavní obsah
Článek

Jsou mladé, neskonale krásné a nestydí se před chlapy producírovat v titěrných dresech! Hráčky Sexy ragby se utkaly na turnaji o vítěznou trofej, ale především o přízeň mužského publika. Podívejte se na video, v němž slečny odhalují skoro všechna zákoutí svých luxusních tělíček!

Sexy ragby je liga, kterou si nenechává ujít čím dál víc fanoušků sportu se šišatým míčem a hlavně obdivovatelů půvabných dívek. Není divu. Hráčky opravdu nejsou žádné chlapice, ale ženy s velkým Ž. Jak bylo dobře vidět na snímcích fotografa Roberta Novotného, mají bujné dekolty, hříšná stehna i zadečky, i ve spodním prádle vypadají naprosto fantasticky. Super.cz se také zúčastnil jednoho jejich tréninku a byla to opravdu nádherná podívaná.

„Zájem o nás je. Pánové jsou příjemní a vtipní. Telefonní číslo jsem jim ale ještě nerozdávala. Nikdo zatím neměl odvahu,“ tvrdí Zuzana Poupová, kapitánka týmu Pirátky.

Už v sobotu 29. června se v Praze na Ladronce koná další turnaj, kde hráčky opět naplno předvedou své přednosti. A pánové všech věkových kategorií jsou prý srdečně vítáni. Po podobných akcích se vždy konají afterpárty, na nichž mohou poznat své dívčí idoly zblízka.

Reklama

Další články

Načítám