Hlavní obsah
Článek

Čas od času se stane, že některé ze slavných osobností selže oblečení a ona pak nechtěně odhalí část svých intimních partií. Pak jsou tady ale celebrity, které své přednosti ukazují záměrně a také ty, které nebaví nosit podprsenku a o zvýšený zájem novinářů si doslova říkají.

Řeč není o nikom jiném než o Sharon Stone (66), Goldie Hawn, Rihanně (36), Jennifer Aniston (55) nebo Lise Rinně. Tyto dámy se buď doslova vyžívají v tom, že ukazují své vnady na veřejnosti, nebo to zkrátka neřeší a případné trapasy hází za hlavu.

Sharon Stone je známá svým neskutečně mladistvým vzhledem, který je podpořen její životosprávou a rovněž mladým přítelem. Blond herečka si s nošením podprsenky hlavu nedělala, nedělá a asi ani dělat nebude.

Goldie Hawn bývala sice kdysi velmi pohlednou herečkou, dnes ji ale na ulici pozná jen málokdo. V soukromí chodí totiž nenalíčená, neupravená a celkově nepůsobí příliš spokojeně. Když si navíc svá ňadra neuzavře do módní pomůcky k tomu určené, je skvělým soustem pro fotografy.

Rihanna je tím příkladem, který odhalenými ňadry záměrně poutá pozornost. Již několikrát se na veřejnosti objevila v modelech, které by si na sebe jen tak někdo nevzal, barbadoská diva je ale nosí se vztyčenou hlavou.

Reklama

Další články

Načítám