Hlavní obsah
Článek

Zpěvák Martin Maxa (63) boduje. Nejen, že se mu daří comeback na poli pěveckém, nyní dostal po padesátce i skvělou moderátorskou příležitost. Na TV Barrandov bude mít svůj pořad o celebritách s názvem Prominenti. Jde o obdobu V.I.P. zpráv na TV Prima a střídat se bude s Monikou Marešovou (49) a Petrou Černockou (74).

„Nabídka mě překvapila, ale protože jsem zvyklý chovat se zdvořile, slíbil jsem, že se přijdu ukázat alespoň na kamerové zkoušky. No a potom už šlo všechno ráz na ráz. Hned druhý den mi volali, abych přijel točit upoutávky a během následujícího týdne jsem strávil víc času na Barrandově než v Litvínově," řekl Super.cz Maxa.

"Kdybych měl na rozhodování více času, nevím, jestli bych se rozhoupal, ale nakonec tuto možnost vlastně vítám, člověk by se měl občas pokusit získat nové zkušenosti," vysvětluje zpěvák.

Martinovi dávají moderátorské rady jeho kolegové z branže. „Kateřina Kristelová, která, na rozdíl ode mě, moderátorkou doopravdy je, mi poradila, abych si četl nahlas noviny," dodal.

Reklama

Další články

Načítám