Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

To, že má herečka Ivana Jirešová (47) dceru Sofii ve střídavé péči, je všeobecně známo. Ale vlastně jsme se nikdy nezajímali o to, jaký to má dopad na její manželství. "Máme s Viktorem vlastně takové střídavé manželství. Dva týdny jsem hospodyňka a máma, další dva svobodná holka," svěřila Super.cz Ivana.

A jak to vypadá v praxi? "Těch čtrnáct dnů, co doma Sofinku nemáme, vlastně ani pomalu doma nejsme. Já nevařím, Viktor se ze studia pomalu ani nevrací, protože ho tam nic nečeká, většinou ani já," vysvětlila herečka.

"Zato když Sofinku máme, naše domácnost voní čerstvě navařeným jídlem, v lednici je vždycky nějaký zákusek a je radost se domů vracet," potvrzuje její slova manžel, muzikant Viktor Dyk.

A co se u nich doma jí? "Vlastně hodně často něco podobného jako tady. Orientální kuchyně mi chutná, ale přiznám se, že někdy bych místo kuskusu raději přivítal knedlíky," smál se Viktor na otevření nové restaurace.

A to Ivanu trochu rozčílilo. "Sice vařím hodně třeba indickou kuchyni, ale naučila jsem se od maminky i babičky také klasická česká jídla, takže na to, že by mu chyběly omáčky, si rozhodně stěžovat nemůže," razantně ukončila manželovy připomínky Ivana.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám