Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Zpěvák Sámer Issa (38) nás občas dokáže pořádně překvapit. Dlouhodobě tvrdí, že nemá žádnou přítelkyni (my samozřejmě víme své) a že ani svůdná režisérka Ivanna Benešová neprošla jeho ložnicí. Veřejně teď vyhlásil konkurs na fanynku, která s ním pojede k moři. Podle jeho přátel má ale s dívkou úplně jiné plány. „Normálně si vybírá holku. A pěkně si ji načančá, aby vypadala dobře a hodila se k němu,“ tvrdí Sámerovi kamarádi.

Konkurs probíhá na sociální síti do úterního večera. A ve středu večer na velké párty v Solidní jistotě vyhlásí vítězku. Ta však ještě asi netuší, že má šanci se skutečně stát Sámerovou oficiální přítelkyní.

„Cítí se sám a chtěl by už nějakou normální slečnu. Sice nechápu, proč si ji vybírá mezi holkami, co po něm jedou, protože ho znají z článků a z televize, ale myslí to smrtelně vážně,“ říká jeden ze Sámerových kamarádů.

A co na to Issa? „To, že se o výherkyni postaráme, je pravda. V pátek pro ni přijede limuzína, odveze ji do Solidky a tam si ji vezmou do parády kadeřníci a vizážisté. A v Tunisku si nejenže zahraje v mém klipu, navíc bude dělat klapku. A když to mezi námi zajiskří, kdo ví,“ směje se záhadně Issa, který tvrdí, že už přišlo přes dva tisíce odpovědí, z toho zhruba polovina byla správně.

Reklama

Další články

Načítám