Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

V USA a Velké Británii se rozhodně vyplatí podobat se nějaké celebritě. Existují tam totiž agentury, které takové jedince zaměstnávají jako profesionální dvojníky hvězd. Ti nejúspěšnější se pak mohou těšit nejen na příjemné finanční ohodnocení, ale také na život v luxusu. To aby role celebrity byla věrohodná...

Své o tom ví například bývalá servírka Michaela Weeks (25), která přesně toto zaměstnání snů provádí. S pomocí make-upu se totiž nápadně podobá Britney Spears. Mladá žena pracuje jako její dvojnice na plný úvazek a užívá si luxusních aut, restaurací i hotelů. „Jsem velmi vděčná, že se podobám Britney Spears a že mohu žít takový život jako nyní. Svůj první dům jsem si koupila v devatenácti, kdy většina mých vrstevníků ještě bydlela s rodiči, nebo byli na kolejích,“ prozradila Weeks.

Avšak zdaleka ne všichni svého ‚slavného‘ vzhledu využívají jako pětadvacetiletá Michaela, občas dojde dokonce i k pořádným nepříjemnostem. Osmnáctiletá Xenna Kristian, podobající se zpěvačce Taylor Swift, se například musela vypořádat se šikanou na škole. Jedna z žárlivých spolužaček ji dokonce surově napadla. Dala Xenně pěstí do obličeje, až měla podlitiny ve tváři a naraženou čelist.

Národní celebritou se po amerických prezidentských volbách v roce 2009 stal pětatřicetiletý indonéský fotograf a novinář Ilham Anas. Vypadá totiž téměř jako Barack Obama.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám