Hlavní obsah
Článek

Ty ženy, které mají slabost pro drsné chlapy s vysportovanou postavou, si teď přijdou na své. Do redakce se nám dostaly snímky Martina Klušáka (28) jen v tílku a kompletně umazaného od bláta.

Bývalý účastník reality show Hotel Paradise se zapojil do extrémního závodu v Monínci, kde zdolával patnáct netypických překážek včetně plazení se pod ostnatým drátem, šplhu na horolezecké stěně a pětikilometrového běhu do rozbahněného kopce. Rozhodně se nejednalo o akci pro žádná ořezávátka.

„Kromě toho, že v cíli jsme všichni vypadali jako čuníci, tak jsem si při závodu odřel loket, ale hůř dopadl můj kamarád, který si zhmoždil zápěstí. Bylo tam i pár zlomenin, dokonce i pár lidí odvezla sanitka do nemocnice,“ vzpomíná svalovec a jedním dechem dodává: „Jsem moc rád, že jsem se toho závodu zúčastnil, sešla se skvělá parta kamarádů. Bylo nádherné počasí a hlavně jsem si sáhl na samé dno svých fyzických sil a závod jsem přežil."

Nebyl to první závod, kterého se Martin zúčastnil. Loni běžel pražský půlmaraton a závodil i na několika desetikilometrových tratích po České a Slovenské republice. „Tenhle závod i přesto, že byl nejkratší, tak byl jednoznačně nejtěžší a o to víc mě těší, že jsem to nevzdal a doběhl až do cíle," říká Martin.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám