Hlavní obsah
Článek

Hlas má jako zvon, ale učení jí jde jen horko těžko! Finalistka soutěže Česko Slovenská SuperStar Leona Šenková studuje pedagogickou střední školu a jde jí to jen s odřenýma ušima. Nebo spíš hůř – na vysvědčení ji čekají dvě koule. „Už teď vím, že na konci prázdnin budu rozhodně dělat reparát z matematiky a češtiny,“ přiznala Super.cz Leona.

Dívka nejprve odbornou pedagogickou školu v Čáslavi studovala pouze individuálně, takže se jí jeden ročník protáhl rovnou na dva roky, loni se proto vrátila na denní studium, ale že by jí to nějak pomohlo, to se říct nedá.

„Chci tu školu dodělat, ale bojím se, jak moc mi dá ještě zabrat. Tento týden si ještě dodělávám nějaké předměty, aby mi nehrozila neklasifikace, ale reparát z matematiky a češtiny mě už nemine,“ krčí rameny zasnoubená slečna, jež má kromě školy potíže i s otcem, na něhož poslala i policii.

„Nechápu, proč je matematika na peďáku celé čtyři roky, když má práce s dětmi nikdy nebude obsahovat goniometrické funkce nebo vektory, které já musím umět. Nikdy jsem matiku ani fyziku nechápala, spíš mně vždy šly předměty jako hudební, dramatická a výtvarná výchova, s čímž v práci s dětmi uspěji rozhodně víc,“ stěžuje si Šenková, které se možná učitelé mstí za slávu. Prý jí šoubyznys pořád omlacují o hlavu.

Leonu nyní čeká druhé kolo castingu do nově připravovaného muzikálu Michala Davida Mata Hari, a pokud ji vyberou, bude to mít děvenka složité. Učit se na opravné zkoušky a do toho jezdit zkoušet muzikál, to není žádná švanda.

Související témata:
Propadnutí

Reklama

Další články

Načítám