Hlavní obsah
Článek

Známá česká malířka Adéla Taş, která byla jeden čas spojována s Domenicem Martuccim (což už dávno neplatí), je už pár týdnů hrdou matkou. S přítelem Petrem Markem si plnými doušky užívá přírůstku do rodiny a s nástupem horkých letních dnů se poprvé trojice jela i vykoupat pod širé nebe. Adéla, kterou proslavilo malování mužským semenem nebo vlastní mízou, se oblékla do plavek a ukázala své nádherné tělíčko a mlékem přeplněné poprsí!

Adéla je z mateřství logicky celá unešená. Otěhotněla jen krátce po začátku vztahu, ale rozhodně toho nelituje.

„Snad s Petrem vydržíme ještě pár miliard vteřin. Dal mi nejkrásnější dárek mého života. Když se ráno probudím, první, co mě přivítá, je záchvat smíchu mého synka z radosti, že mě vidí. Je to nádhera,“ raduje se velmi obdařená dívka.

Ještě před rokem přitom smýšlela jinak. „Když jsem v posilce poslouchala maminy, jak se nadšeně baví o svých dítkách a postrádají jiná témata, prohlásila jsem, že taková nikdy nebudu, že nemají žádný život, jen prckové a nic víc. Uplynulo dvanáct měsíců a i já jsem v tom. Začal mi jiný život,“ tvrdí půvabná bruneta.

Taş už také začíná malovat. „Inspirací je mi obrovská láska, kterou cítím ke svému synovi,“ dodává. Uvidíme, zda bude zase něčím šokovat.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám