Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Toužíte po lepším opálení celého těla, ale nejste příznivcem solárií ani nuda pláží? Už nechcete trávit hodiny v mokrých plavkách? Našli jsme pro vás skvělé řešení! Na českém trhu jsou plavky KINIKI. Patentovaná látka plavek propouští 80% slunečních paprsků a navíc schne 3krát rychleji než obyčejné plavky.

Jak to funguje?

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Patentovaná látka TranSol, z níž jsou plavky KINIKI vyrobeny, byla vyvinuta počítačovou technologií (CAD). Je tvořena milióny malých čtverečků a otvorů ve tvaru diamantu, které propouští až 80% slunečních paprsků, a zaručí vám tak dokonalejší opálení celého těla. Díky bohatým barvám a výraznějším vzorům vzniká iluze dokonale matoucí lidské oko, a plavky se tak stávají na těle neprůhlednými, ať jsou mokré či suché!

Výjimečné vlastnosti

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Oceníte i další vynikající vlastnost plavek KINIKI, a to že schnou 3krát rychleji než obyčejné plavky! Jednou z mnoha výhod je tedy snížení rizika prochladnutí a infekčních onemocnění, další pak i úžasná praktičnost takových plavek. Látka je navíc 100% odolná proti slané vodě, chlóru i opalovacím prostředkům a barvy zůstávají stále stejně syté.

Krásné doplňky

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

K plavkám pořídíte také parea, lehoučké tuniky i šaty, ideální na nadcházející letní dny. Velikosti dílů plavek můžete kombinovat podle potřeby od 34 až do 48, nebo si koupit jen spodní díl, jestliže chodíte nahoře bez...

Dámská i pánská kolekce

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Kompletní kolekci těchto dámských i pánských plavek a navíc nabídku exkluzivního pánského spodního prádla KINIKI najdete na www.kiniki.eu. Na výběr máte z mnoha sexy kolekcí dámských i pánských plavek.

Další články

Načítám