Hlavní obsah
Článek

Je to vůbec možné? Herečka Jana Krausová oslaví v lednu příštího roku šedesátiny a na jejím těle to nepoznáte ani pod mikroskopem. V pohodě si může dovolit vyrazit na veřejnost v krátké sukni a předvést svá stehýnka. Krausová ve svém věku nemá ani náznak pomerančové kůže. Jak to dělá?

Krausová už několik let drží bezlepkovou dietu. "Bývala jsem velmi často unavená a nebyla to žádná sranda, protože jsem vůbec nevěděla, co mi je, a přitom byla úplně vyšťavená. Měla jsem hlad, ale když jsem se najedla, bylo mi špatně. Když jíte a přitom hubnete, je vám jasné, že něco není v pořádku. Když mi konečně řekli diagnózu, ulevilo se mi," prozradila důvod bezlepkové diety herečka.

Krausová přiznala, že miluje procházky přírodou a nepravidelně cvičí. A její recept, jak dobře vypadat?  "Jediné, co vědomě dělám, je to, že hodně spím. Neřeším ani kosmetiku, nemám na to čas, i když jsem si letos opět slíbila, že bych měla něco dělat. A dokonce se ani nelíčím, když mi to nikdo nepřipomene," dodala s úsměvem Super.cz Jana Krausová, která se již 18. července představí v premiéře nové hry Studia DVA Opačné pohlaví, jež bude uvedena na Letní scéně Vyšehrad.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám