Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zamilovaná moderátorka Michaela Ochotská (39) má doma pravého gentlemana. Poté, co se vrátila pracovně z Tater, na ni její snoubenec, tenista Lukáš Rosol, oddaně čekal na letišti, vzal jí zavazadlo a samozřejmě nezapomněl na romantický polibek.

V Tatrách byla Michaela pracovně, když moderovala slavnostní otevření letní sezony v Tatralandii a odhalování hvězdy legendární postavičce – Krtečkovi. „S kamarádkou jsme spojily příjemné s užitečným a jely jsme si užít i trochu relaxace a odpočinku, moc se mi líbí, kolik atrakcí a aktivit tu dělají pro děti,“ prozradila Super.cz Michaela, která kromě zpráv moderuje i různé společenské akce.

Kdo Míšu viděl, nemohl si nevšimnout jejího zásnubního prstenu, který, jak říká, byl pro ni obrovským překvapením. Takhle brzy prý žádost o ruku rozhodně nečekala. A kdy se tedy můžeme těšit na veselku? „Vše se včas dozvíte,“ vtipkovala sličná blondýnka, která si užila i masáže, bazény v tropickém areálu či komorní grilování.

Zatímco některé polské nebo slovenské celebrity si zkusily létání ve vzdušném tunelu, Michaela to nechala na příště. „Snad někdy jindy,“ uzavřela s úsměvem.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám