Hlavní obsah
Sabina Tesařová
Článek

Krásnou švagrovou prince Williama (41) Pippu Middleton (40) zastihli fotografové v Londýně při cestě do práce. Půvabná Pippa opět předvedla část svého všemi obdivovaného těla.

Mladší sestra Kate Middleton vyšla oblečená do krátkých trojbarevných šatů a na nohou měla bílé boty na klínovém podpatku. Tím vynikly její dlouhé štíhlé nohy. Nachystaní paparrazi horlivě mačkali spouště svých fotoaparátů.

Pippa měla zřejmě hned po ránu dobrou náladu, protože se na všechny kolemjdoucí mile usmívala, fotografy nevyjímaje. Během své cesty si koupila kávu a malé občerstvení, aby lépe zvládla náročný den. Pracuje totiž ve firmě svého bývalého přítele George Percyho, která se zabývá geotermálními zdroji pro výrobu energie.

Zlí jazykové tvrdí, že Percy Pippu zaměstnal kvůli tomu, aby získal potřebné licence pro své podnikání, což by se mu mohlo vydařit, protože popularita této slečny stále roste. Nová práce pro krásku znamená neustálé pendlování mezi třemi zaměstnáními. Nejenže plánuje večírky, ale také spravuje rodinný internetový magazín a u George pracuje v administrativní oblasti.

Reklama

Další články

Načítám