Hlavní obsah
Článek

Modelka Vlaďka Erbová (42) se sice s fotbalistou Tomášem Řepkou (50) zasnoubila už před dvěma lety, chystaná svatba se ale neustále odkládala.

Pěknou řádku měsíců trvaly rozvodové tahanice Tomáše Řepky s bývalou ženou, ale teď už páreček, který společně vychovává syna Markuse a dceru Viktorku, kterou má Vlaďka z prvního manželství, konečně plánuje velkou veselku. A rozhodně nečekejme, že se bude jednat o jen tak obyčejnou svatbu. Vlaďka ani Tomáš si totiž na tradiční zvyky nepotrpí.

"Klasické zvyky určitě nebudou, chceme netradiční svatbu, nikoliv tradiční. Chtěli bychom to spíše jako příjemné posezení s přáteli, o žádnou velkou mediální show opravdu nestojíme,“ řekla Super.cz Erbová, která společně s kamarádkou vyrazila za odpočinkem do aquaparku nedaleko Liptovského Mikuláše a mimo jiné si nechala hýčkat svůdné křivky na masážích.

Ač se Erbová chce vdávat už v létě, stále ještě nemá termín svatby. O místa, která by se jí s Tomášem líbila, je navíc obrovský zájem.

„Termín ještě nemáme a stále vybíráme, kde by svatba mohla být. Ale ty lokace, které se nám líbily, mnohdy mají obsazené termíny už rok dopředu," posteskla si vnadná modelka. Kvůli tomu ale chystanou veselku určitě neodloží.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám