Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Zpěvák a skladatel Jarek Šimek (50), který o sobě dal v posledních letech nejvíc vědět díky spolupráci s Ivetou Bartošovou, ale zároveň slaví úspěchy díky společnému songu se slavným rapperem Raegem, si uměl vybrat bydlení! Žije na pražském sídlišti Háje v téměř dvacetimetrovém paneláku, jehož obyvatelé usilovně trénují na zvýšení české populace. „Už se mi stalo, že jsem jen tak tak uhnul padajícímu kondomu. A nebyl prázdný,“ přiznal Super.cz Šimek.

„Před domem pořád šlapu na prezervativy s autentickým obsahem. Někoho prostě baví házet to lidem na hlavy,“ krčí rameny hudebník, který lituje, že jeho spoluobčané sem tam nevyhodí i nějakou tu bankovku.

„Nějaká ta pětitisícovka by se hodila,“ směje se Jarek, který má hlavně strach o starší obyvatelky sídliště, na které by „zachycovače“ mužského sémě mohly mít stejný vliv jako slupka od banánu. „Sbírat to ale nebudu,“ dodává s úsměvem zpěvák.

Tomu se v posledních dnech daří proniknout i na zahraniční trhy. Napsal hudbu k singlu Dove Sai slavného italského dua Jalisse a jeho song už hrají všechna rádia na Apeninském poloostrově. Navíc už jej nasazují i do hitparád ve Francii a Německu. Šimek se již za pár dní vypraví do Itálie, kde bude s Jalisse natáčet videoklip.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám