Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Návrhář kubánského původu Osmany Laffita je jedním z mála mužů, kteří se netají tím, že jdou na liposukci. Osmany si nechá odsát tuk na břiše. Přátelé mu to vymlouvají, Osmany se pyšní vypracovanou štíhlou postavou a tuk by na jeho těle našla možná lupa.

"Nevidím důvod, proč liposukci tajit. Nemám se za co stydět. Břicho je věc, která mi vadí. Možná to není viditelné, ale já to vidím denně. Proto se říká, oblečení dělá člověka. Když je člověk nahý, tak vidí ty nedokonalosti," řekl Super.cz Osmany.

"Nechám si odsát tuk, který mám na břiše navíc. Můžu chodit posilovat, ale ať dělám co dělám, stejně tam tuk je," vysvětluje důvod liposukce.

Osmany se bojí bolesti, ale plastický chirurg Peter Ondrejka mu vysvětlil, že obavy nejsou na místě. "Je to výkon, který se dělá v celkové anestezii. Po operaci dostane léky proti bolesti a další den by měl být v pohodě," řekl plastický chirurg.

Osmany plánuje dokonce ještě další plastiku. "Uvažuji o operaci horních víček. Opravdu vidím, že už mi padají," uzavřel.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám