Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Modelka Vlaďka Erbová (42) má za sebou hektické období příprav na svatbu s Tomášem Řepkou (50), a proto jela načerpat síly do Nízkých Tater, kde se na krátké dovolené nechala rozmazlovat.

V aquaparku nedaleko Liptovského Mikuláše se v bikinách pochlubila svou perfektní figurou, která po dvou dětech vypadá opravdu luxusně. Přesvědčit se o tom můžete v naší fotogalerii.

„Je to poprvé od narození Markuse, kdy jsme takhle dlouho mimo domov. Jela jsem s kamarádkou a manažerkou v jedné osobě načerpat síly, ale po dětech se mi samozřejmě stýská,“ prozradila Super.cz modelka, jíž se o děti staraly obě babičky.

„Tomáš měl alespoň čas na chlapské práce okolo domu, ale jak jsem ho měla šanci poznat, jsem přesvědčená, že i o děti by se postaral on, ale takto to bylo pro všechny komfortnější,“ míní modelka, která si plnými doušky užila bazén s mořskou vodou v oblíbené části Tropical Paradise.

V aquaparku dokonce Vlaďka poprvé vyzkoušela lukostřelbu. Byla totiž součástí českého týmu celebrit, který v různých disciplínách soutěžil v mezinárodním klání Water Battle.

„Mohla jsem si vybrat, zda jízdu na skluzavce na čas, nebo lukostřelbu, tak jsem chtěla poznat něco nového a zkusila právě lukostřelbu,“ pochvalovala si modelka s tím, že by do Tater ráda vzala i své děti.

„V Tatrách jsem byla kdysi před lety, ale tentokrát jsem si to krásně užila, byla jsem překvapená z toho, jak to zde upravili pro rodiny s dětmi, Viktorka by se tady jistě vyřádila,“ míní modelka, jež se momentálně intenzivně věnuje nadaci Rakovina věc veřejná.

„Za poslední tři roky jsme vybrali s nadací přes milión sedm set tisíc. Částka pomohla k nákupu přístroje sloužícího k diagnostikování papilomaviru, který způsobuje rakovinu děložního čípku, a projektu týkajícímu se možnosti samovyšetření doma,“ prozradila sympatická modelka.

Navíc připravila nový projekt Vlaďka dětem. Ten prý vznikl velice spontánně při její návštěvě onkologického oddělení v Olomouci a zaměřuje se na získávání finančních prostředků na nákup sirupů pro děti po chemoterapiích.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám