Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Australská modelka Miranda Kerr (41) je v současnosti na volné noze a mezi kšefty a focením si může vybírat. Poté, co byla za dosud nevyjasněných okolností odejita ze stáje andílků Victoria's Secret a následně sama zcela přerušila s koncernem na spodní prádlo a plavky spolupráci, má volné pole působnosti a hojně toho využívá. Naposledy se její tvář objevila na obálkách Vogue a Elle, konkrétně na jejich korejské mutaci.

Titulní strana Vogue je laděná do šeda a jedna z nejúspěšnějších modelingových tváří posledních let na ní pózuje jen s rozepnutou bílou koženou bundou a v kalhotkách s vysokým pasem, které se opět dostávají do módy. Jde o červencové číslo módního časopisu. Manželka herce Orlanda Blooma, s nímž má dvouletého syna Flynna, se však objevila také na titulu Elle, kde je v černobílé kombinaci neméně rajcovní.

Není divu, že Miranda patřila vloni mezi desítku nejlépe placených modelek. S vydělanými čtyřmi milióny dolarů za uplynulých 12 měsíců se umístila na sedmé příčce. Uvidíme, zda se letos v žebříčku TOP 10 udrží i bez kontraktu s Victoria's Secret.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám