Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Novomanželé Zorka Kepková (33) a Míra Hejda nejspíš nezapomenou ani na jediný okamžik ze svého svatebního dne. Do posledního detailu naplánovaný obřad, jenž proběhl v romantických kulisách zámecké zahrady v Blatné, klapal jako na drátkách. Snad jen případný déšť by jim mohl narušit plány. To se ale nestalo, počasí jim přálo a všechno bylo bez chyby.

Obřad začal ve dvě hodiny odpoledne a byla to velká romantika. „Všechno jsem to naplánoval, vybral hudbu, udělal scénář,“ řekl Super.cz Míra Hejda. „Šel jsem mezi hosty uličkou po červeném koberci a Zorka přijela z druhé strany kočárem. O tom nikdo nevěděl, bylo to takové malé překvapení pro naše blízké. Jsem rád, že to všechno vyšlo,“ pokračoval šťastný novomanžel.

Hostí se sešlo na stovku a následná párty probíhala v hotelu v Nepomuku, kde se slavilo do rána.

A jak se Míra cítí ve stavu manželském? „Je to skvělý pocit. Zpečetili jsme tím něco, co funguje a je to krásné,“ uzavřel moderátor, který má od včerejška doma paní Hejdovou, Zorka přijala příjmení svého manžela.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám