Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Tak ta opravdu plastiku prsou nepotřebuje. Moderátorka Marta Ondráčková má tak dokonalou figuru a bujné křivky, že nemá problém v plavkách natáčet ani televizní pořad. "Nejlépe se ovšem cítím bez podprsenky, to by se ale pánům ani nechtělo vstávat z postele," smála se Marta.

Marta miluje opalování, tentokrát ale musela vzít zavděk prostředím čestlického aquaparku, odkud se bude příští pátek vysílat Snídaně s Novou živě, a tak si to tam museli se štábem a s kolegou Pavlem Svobodou vyzkoušet.

"To víte, že bych byla raději u moře, letos ale vůbec nevím, zda se někam dostanu. Máme s přítelem psa, kterého nám nemá kdo hlídat, tak letadlo nepřipadá v úvahu. Asi budeme muset dojet někam autem," svěřila Super.cz Ondráčková.

Jejím nejoblíbenějším místem pro dovolenou jsou řecké ostrovy. "Pravidelně jsem tam jezdila s maminkou. Moc dobře si pamatuju, jak mě jednou vyfotil horlivý turista a poslal do médií fotku, kde jsem právě nahoře bez, protože nesnáším bílé proužky na opálené kůži," vyprávěla půvabná Marta.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám