Hlavní obsah
Sabina Tesařová
Článek

Tanečnice, modelka a příležitostná herečka Nicole Coco Austin (32) alias Coco je známá svými silikonovými implantáty a také svým umělým pozadím. Nyní se může pyšnit i svým návrhářským talentem.

Majitelka největšího umělého pozadí šoubyznysu předvedla v Los Angeles svou novou kolekci oblečení s názvem Licious. Jedná se o modely v pastelových barvách, ale nejsou to zrovna originální kousky.

Je otázkou, kdo bude takové šaty nosit. Modely jsou totiž téměř miniaturní. Jsou většinou z latexu nebo z průsvitných materiálů. Mají také obrovské výstřihy. Vše je navrženo tak, aby látka co nejvíce obepínala tělo a dala vyniknout ženským křivkám.

Mezi výrobky nechybí ani nejmenší druh plavek. Ten nezakryje ani to nejnutnější. Coco se prý při navrhování řídila heslem: “Všechno ven!“ Je jisté, že svými výtvory nejvíce potěší muže, kteří se za kráskami v upnutých šatičkách jistě rádi otočí.

Sama Coco přišla na módní přehlídku v růžových šatech, které zvýraznily její velké pozadí a vylepšená ňadra. Doprovod jí dělal její manžel, americký rapper Ice-T.

Reklama

Další články

Načítám