Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Necelé čtyři měsíce vydržela bývalá hvězda televize Nova Slávek Boura za volantem vozu taxislužby. Jak se Super.cz podařilo zjistit, moderátor, který jezdil kvůli přivýdělku, ale také kvůli plánované knize o životě taxikáře, dostal hodinovou výpověď. „Zavolali si mě majitelé firmy s tím, že se mnou ukončují spolupráci kvůli tomu, že jsem porušil bod smlouvy o mlčenlivosti. Vše mají v rukou právníci,“ potvrdil informaci Super.cz Boura.

Ten za vyhazovem vidí podivný komplot. „Poctivě jsem se na výkon tohoto povolání připravoval. Něco mě stála vysílačka, něco mobil se speciálním softwarem, zkoušky nebyly také zadarmo. Jednoho dne mi ale vysílačku zničehonic vypnuli,“ začíná vyprávět moderátor, který se svou bývalou ženou Markétou Majerovou kdysi uváděl Snídani s Novou.

„Do projektu jsem přitom šel s tím, že budu uveřejňovat deník taxikáře. Nic kontroverzního, jen postřehy, které za volantem taxíku získám. Seznámil jsem s tím majitele, ten souhlasil, na což mám i listinné důkazy. Takže když to pak v jednom médiu začalo vycházet a po čtyřech dílech se najednou vydavatelství zaleklo patrně výhrůžek ze strany šéfa taxislužby, že je zažaluje, připadalo mi to úsměvné. Vždyť o tom věděl a souhlasil s tím,“ krčí rameny Boura, který ale během čtyř měsíců načerpal spoustu inspirace a deník taxikáře je podle něj nyní opět volně k dispozici.

O Bourovi se v posledních týdnech hovořilo v souvislosti s Ivetou Bartošovou. Tu měl její přítel Rychtář připravit o milióny, když veřejnost údajně nepravdivě informoval o jakési předsmlouvě k filmu o Ivetě, k němuž napsal hodně divoký námět právě Slávek Boura.

Reklama

Další články

Načítám