Hlavní obsah
Článek

Zpěvačka Petra Janů (71) má za sebou velice úspěšnou sezónu. Celý rok se v podstatě nezastavila, ukázala nám bezvadnou postavičku v plavkách a odjela vyprodané podzimní narozeninové turné, v rámci kterého oslavila neuvěřitelnou šedesátku. Na letošní Vánoce se zpěvačka ale příliš netěší. Není také divu. V těchto dnech si totiž připomíná první smutné výročí, kdy odešel její manžel Michal Zelenka.

My víme, jak budou její letošní Vánoce vypadat. „Dopoledne na Štědrý den pojedu navštívit tátu na Kladno a večer strávím u tety ve Slaném. Potom se s kamarády přesuneme na milovanou chaloupku, kde si po podzimním pracovním kolotoči konečně pořádně vyčistím hlavu. Těším se do lesa,“ prozradila zpěvačka, která nakupování vánočních dárků kvůli nabitému diáři musí nechat až na třiadvacátého prosince.

„Do městského shonu se vrátím až na začátku ledna a zase mě čeká pěkný fičák. Doufám, že stěhování do nového bytu dopadne dobře. Taky budu muset v průběhu ledna vyklidit starý byt. Dovedete si představit, co se v něm za třicet let společného života se Zelenkou všechno nashromáždilo,“ dodala s úsměvem Petra, která se těší, že v nově zařízeném bytě odstartuje další životní etapu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám