Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Bývalý přítel zpěvačky Ivety Bartošové (†48) Zdeněk Macura (49) je tak šokovaný z jejího momentálního stavu, že se rozhodl veřejně prohlásit něco, o čem si někteří jiní dovolí jen šuškat. Za vše prý může Josef Rychtář (65)! „Zmlátil ji a chce ji zabít, aby získal její barák a část její slávy,“ tvrdí Macura s tím, že už tuší, jak by ke zničení Ivety mělo dojít!

„Přemýšlel jsem hodně nad tou situací, jak najednou bez normálního vysvětlení byly Rychtářem rušeny vystoupení a koncert, a jediné logické vysvětlení pro to je, že Rychtář prostě moc zmlátil Ivetu, že se v podstatě nemůže nikde ukázat. Byla už žádost poslat tam fotografa, ale Rychtář to odmítl a tím potvrdil, že je Iveta zmlácena,“ napsal Macura v otevřeném dopise.

„Něco se muselo vážného stát. To s těmi právníky a jakési nedodržování smluv je jen hra odvrátit pozornost na něco jiného,“ myslí si muž, který loni strávil nějaký čas po boku Bartošové.

A jak podle něj k zabití Ivety dojde? „Bude to vypadat, že opilá spadla ze schodů. Jednou mi jeden člověk řekl, že tomu Rychtářovi jde o to, získat barák Ivety… Rychtářovi jde i o to, získat asi i část její slávy, která by asi po její smrti na něho padla, tak jako se to stalo v případě paní Svobodové po smrti pana skladatele Svobody,“ dodal Macura a připomněl, že Rychtář měl ohrozit život i své ženy, když několikrát v posledním roce skončila v nemocnici. Navíc si myslí, že věty Ivety o tom, jak je Josef Rychtář úžasný, jsou jen její láskyplnou obranou proti zlu, přesně podle písně Útoč láskou.

Josef Rychtář vzápětí zareagoval. „Na vás se příroda opravdu vyznamenala. Více nemám, co bych k vaší literární práci uvedl. Snad jedno jediné: léčit se, léčit se a léčit se.“

Reklama

Další články

Načítám