Hlavní obsah
Článek

Je téměř zvykem, že k mužům s pohádkovým jměním, k nimž se zakladatel Facebooku Mark Zuckerberg bezesporu řadí, tak nějak patří ženy s mírami i vizáží krásek z obálek módních časopisů. To však tak úplně neplatí o Zuckerbergově manželce Priscille Chan.

Ta totiž rozhodně nepatří k ženám, které na sebe poutají přílišnou pozornost, ať už výrazným líčením či odvážným oblečením zdůrazňujícím jejich povětšinou miniaturní proporce. Doménou Zuckerbergovy ženy není vzhled, ale hlava – Priscilla je lékařkou.

Manželé se seznámili již během studií na Harvardu, v době, kdy Mark ještě neměl konto vysoké tak, až se z toho hlava zatočí. V dnešní době je velmi sympatické, že ani jmění, které mu díky založení nejznámější sociální sítě na světě spadlo do klína, ho nesemlelo a svou ženu nevyměnil za jednu z blondýnek, které by mu jistě s radostí skočily do postele.

Když je řeč o posteli, proslýchá se, že Priscilla si vymínila jednu kuriózní položku v předmanželské smlouvě – Mark ji musí obšťastnit alespoň jednou týdně.

Reklama

Další články

Načítám