Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Bez blondýnky Barbory Mottlové se neobejdou snad v žádném televizním seriálu. Objevila se v Ordinaci v růžové zahradě, Vyprávěj, Obchoďáku, Ošklivce Katce a v Cestách domů si zahrála milenku Jana Dolanského. Tam její postava skončila neslavně. Poté, co ji přejelo auto, ji čekal invalidní vozík.

Dokonale známe ale i její tělo. Je velmi oblíbeným objektem fotografů a její akty, naposledy od fotografa Filipa Matušinského, berou dech. Bára ale není jen krásná tvářička a dokonalé tělo. Její herecké umění mohli diváci obdivovat na prknech Šaldova divadla, nyní jezdí s Divadlem Artur, které bude mít svoji letní scénu na pražské Harfě.

A i když je v ansámblu krásných hereček opravdu hodně, Mottlová na sebe umí i mezi nimi upoutat největší pozornost. Na tak odvážné šaty, které si na setkání před nejnovější premiérou oblékla ona, si žádná jiná netroufla. Obří dekolt více odkrýval, než zahaloval a šaty už nemohly být snad ani o centimetr kratší.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám