Hlavní obsah
Článek

Není to tak dlouho, co jsme krásné herečce Kristýně Leichtové (38) doporučili, že nosit šaty bez podprsenky pro ni není to pravé ořechové. Na herečku, zřejmě kvůli výkyvům váhy, dolehla zemská přitažlivost, a tak její poprsí nevypadalo na módní přehlídce, kde předváděla korzetové šaty bez podprsenky, úplně nejlépe.

Bez této součásti spodního prádla si ostatně může dovolit chodit jen málokdo. Leda dívky, jimž ňadra podpoří silikon, majitelky plochých hrudníčků a nebo úplně mladá děvčata. Kristýna si zřejmě drobnou výtku ke svému půvabu vzala k srdci a když jsme ji potkali na rockovém koncertu, pod šaty se jí podprsenka rýsovala a vypadala v ní mnohem lépe.

Mile nás překvapila i svým pěveckým výkonem, když na pódiu vystoupila spolu se zpěvákem Petrem Kutheilem, který představoval svůj nový singl. "Nevykřikuju to do světa, ale hrála jsem už v muzikálech v Divadle Ta Fantastika, třeba v Obrazu Doriana Graye, a teď jsem v Kapce medu pro Verunku, kde vystupuju právě s Petrem," řekla Super.cz Kristýna.

Velké hudební ambice ale nemá. "O sólové desce nebo kapele vážně neuvažuju. Nemyslím si, že bych byla tak dobrá. Tak nač nosit vodu do mlýna, když jsou mnohem lepší zpěvačky než já," míní skromně herečka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám