Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Možná i vy v této době koketujete s myšlenkou, že by váš domov, vaše rodinné hnízdo, sneslo nějakou změnu.

Ložnice LAURA, bílý lak, vysoký lesk, čalouněná bílou kůží

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Někdy stačí nová lampa do obýváku nebo pěkný běhoun do předsíně. Jindy ale rozpočet dovolí víc a už se rýsují odvážné plány třeba na vysněnou šatnu nebo novotou vonící obývákovou knihovnu – změny, které dodají vašemu příbytku nový „vítr do plachet“.

Vestavný šatní systém HANÁK, provedení lamino dub přírodní

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Znáte to. Spousta oblečení a doplňků. Když máme prostory tomu určené – samostatnou šatnu - problém je vyřešen. Když máme ale místa poskromnu, hledáme zákoutí v ložnici nebo na prostorné chodbě, kde už se žádá využít každý centimetr. Nejen praktickou, ale i krásnou šatnu nebo šatní skříně na míru si můžete nechat navrhnout u firmy HANÁK NÁBYTEK, a.s. Nepřeberné množství povrchů a barev plus vysoká kvalita zpracování prověřená dlouholetou tradicí. Sladění do jednoho designu s ostatním nábytkem? Žádný problém. A záruka? Vysoká. Celých 5 let.

Řada TREND, kuchyň ELITE, provedení bílý lak / tyrkysový lak lamino - dub rustikál tmavý

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Do nového kabátu ale můžete obléct i svůj obývací pokoj anebo kuchyni, nepsané srdce domova u většiny českých domácností. Firma HANÁK NÁBYTEK, a.s. vždy kladla důraz na kuchyňský nábytek, který tvořil a tvoří gró jejího podnikání. Její tři známé kolekce PREMIUM, TREND a ACTIVE vyhoví všem zájemcům podle jejich přání a možností. A nejde jen o kuchyň. V každé řadě si můžete nechat vyrobit prakticky celý interiér, kuchyní počínaje a třeba ložnicí konče. Stačí zavítat k nejbližšímu prodejci nábytku HANÁK a nechat se inspirovat. Do nábytku HANÁK se prostě zamilujete!

Interiérové dveře VICTORY – tradiční design, přírodní materiály a výjimečná kvalita řemeslného zpracování

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

A pokud snad stavíte zbrusu nový dům, neudělejte chybu a vylaďte jeho prostory už od začátku. Třeba interiérové dveře. Kolikrát nás potrápily! Ve stávajícím domě nebo bytě se většinou složitě pokoušíme sladit je s interiérem. U HANÁKa si tyto starosti ale ušetříte, můžete si nechat vyrobit krásné kvalitní dveře přímo na míru. Dveře mimo jiné odolné vůči vlhkosti díky plně uzavřenému povrchu 7vrstvým lakem z obou stran včetně hran. A další spousta „vychytávek“. Například jedinečné zaoblení zárubně, skryté dveřní závěsy, magnetický zámek nebo unikátní reverzní otevírání, které zachovává stejný vzhled bezfalcových dveří při různých směrech otevírání dveřního křídla. Budete překvapeni škálou možností.

Vestavná skříň se zkosením, vhodná do půdních vestaveb, provedení lamino bílá – lesk, korpus dub přírodní

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

A kdybyste náhodou uvažovali o nové ložnici, tak v srpnu se objeví na trhu více než desítka zbrusu nových, cenově zvýhodněných ložnic HANÁK. Tyto „oázy klidu“ vás překvapí novými dřevinami, laminy anebo zajímavými kombinacemi použitých dýh a čel v jemné kůži. I cena bude víc než zajímavá! V ložnici trávíme plus mínus třetinu života, a tak by měla být nejen krásná, ale i praktická a svým způsobem nadčasová. Barvy, které nestresují, ale naopak uvolní a zklidní po náročném dni. Postel robustní s kvalitním roštem i matrací, praktickými nočními stolky a pochopitelně prostorné šatní skříně s dokonalým uspořádáním, aby start do všedního dne byl pohodovou rutinou. To vše najdete u HANÁKa. S ložnicemi HANÁK už se totiž nebudete těšit do postele, budete se těšit do celé ložnice!

Další články

Načítám